keskiviikko 25. lokakuuta 2017

A simple life is a beautiful life

En voi sanoin kuvailla, miten ihanaa on päästä lounastauolle ravintolaan hyvässä seurassa keskellä viikkoa. Päiväkotityössä ehti jo tottua siihen, että sanaa lounastauko ei edes tunnettu, vaan kyse oli pikemminkin ihan vain pikaisesta syömisestä, mitä muulta suorittamiseltaan ehti tehdä. Mulla on nyt uuden työpaikan ja arkirytmin myötä auennut ihan uusi maailma, kun pääsee päiväsaikaan kauppaan tai salille - tai vaikka sitten sinne lounaalle. 




Tänään(kin) eksyimme syömään yhteen suosikkipaikoistani, Wen Jingiin, jossa on ihan paras sushibuffet lounasaikaan. Juuri muistelin muutama viikko sitten, että ei ole edes kovinkaan kauaa siitä ajasta, kun Raumalla asuessa lähin sushipaikka löytyi Turusta. Nyt onneksi sitä saa täältäkin!

Tänään olen myös ehtinyt hyvää vauhtia rapsutella eteisen tapetteja pois ja viikonloppuna olisi sitten tarkoitus uusia sekin tila. Sisustuskärpänen on puraissut pahemman kerran ja kuumeisesti koitan miettiä fiksuja säilytysratkaisuja eteiseen. Ensi viikolla pitää ehkä piipahtaa Ikeassa, ihan vaan inspistä hakemassa ;)

❤jutta




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti