tiistai 17. lokakuuta 2017

27





Tulipas sitä sitten viikonloppuna täytettyä taas vuosiakin lisää - sieltä se 30 lähestyy ahdistavasti. Kahviteltiin ihan perheen kesken täällä meillä kotosalla, kun ei sitä nykyään enää nämä synttärit saa niin isoa merkitystä kuin esimerkiksi viisi vuotta sitten. Koskakohan sitä on oikeasti viimeksi juhlinut synttäreitään ihan lähtemällä ulos, en edes muista. Näidenkin perhekekkereiden jälkeen tokaisin, että seuraavaksi kahvitellaan sitten kun tulee pyöreitä täyteen :D
Itselleni ostin alkuvuodesta lahjaksi itselleni liput Haloo Helsingin Logomon keikalle, joka on nyt tulevana lauantaina. Lähdetään sinne mun ystävän kanssa ajelemaan heti kun töistä vapaudun. Sitä päivää odotan kyllä jo ihan kauheasti! Kiva päästä vähän laittautumaan ja ihmisten ilmoille ja vielä kuulemaan parasta musiikkia ihan paikan päälle. 

Tänään mulla on ollut ihan vapaapäivä, jonka olen pyhittänyt metsälenkkeilylle, äidin kanssa lounastamiselle ja lauantain asukokonaisuuden metsästykselle. Tulipas tuossa aamulla kodin ikkunasta seurattua pientä poliisioperaatiotakin, hui! Eipähän käy tylsäksi elämä.

Nyt uppoudun hetkeksi kouluhommiin ja sitten suunnataan tapettikaupoille - meidän keskeneräinen koti kaipailisi vielä pientä pintaremppaa ainakin eteiseen :)

❤jutta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti