sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Lazy Sunday

Mulla on takana erittäin kiireinen ja uuvuttava viikko koulun ja työn parissa. Tämä sunnuntain vapaapäivä tuli siis todellakin tarpeeseen ja olin jo etukäteen päättänyt, että tälle päivälle ei tule aikatauluja tai muitakaan pakollisia tekemisiä tai tehtäviä. Sen sijaan join aamukahvini sängyssä Iltalehteä lueskellen ja sen jälkeen lähdimme metsälenkille haistelemaan lokakuista syyssäätä. Nyt olen ottanut vain rennosti ja loppupäiväksi olisi vielä omenapiirakan leipomista sekä sukulaisten treffaamista. Kotiakin sain aamupäivällä taas vähän laitettua enemmän kondikseen, vähän rasittaa kieltämättä kun tämä tuntuu olevan niin älyttömän pitkä prosessi kun aina löytyy lisää purkamattomia laatikoita. Ehkä pitäisi opetella hiukan relaamaan ja ymmärtämään, että kyllä nekin kaikki paikkansa aikanaan löytävät. 

Tällä prinssillä ei pahemmin herneet patjan alla tunnu haittaavan. Oli pakko kuvan ottamisen jälkeen kääntää tyyny toisinpäin, koska teki itselle niin pahaa katsoa kun toinen nukkuu terävien tekotimanttien päällä:D


Nyt taidan suunnata kauppaan ja sen jälkeen sitten leipomaan. Huomenna onneksi vielä vapaapäivä tiedossa, niin ehtii vähän lisää latailla akkuja.

Rentouttavaa sunnuntaita, muistakaahan hidastaa vauhtia aina silloin tällöin 

❤jutta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti