torstai 2. marraskuuta 2017

Keep calm and eat sushi

Me oltiin alkusyksystä haukkana paikalla, kun Rauman kansalaisopistossa alkoi ilmoittautuminen syksyn ohjelmistoon. Olen meinaan saanut sushivillitykseni tartutettua täällä kotona ja haluttiin päästä yhdessä sushikurssille harjoittelemaan niiden tekemistä. Oli tehokas kolmetuntinen ja saatiin aika saalis kotiin viemiseksi. Meidän eilisiltainen kattaus oli ihan kuin paikallisessa ravintolassa, mutta sillon en tohtinut kameran kanssa heilua, kun molemmilla alkoi olla jo aikamoinen nälkä. Onneksi yli jäi vielä hyvä satsi, niin päästää tänäänkin herkuttelemaan! Hyvä sushi vaatii kaverikseen tietysti soijakastiketta (ja joidenkin mielestä myös inkivääriä ja wasabia, mutta omiin suosikkeihin ne eivät ole päässeet). Saimme myös kattavat kirjalliset ohjeet kotiinviemiseksi, niin päästään kotioloissakin rullailemaan makeja. Ihan alkoi sormet jo syyhytä järjestämään sushi-iltamia kavereiden kanssa.




Eilinen vapaapäivä oli kokonaisuudessaan great success ja pikaisen Turkuvisiitin yhteydessä poikkesin vielä Ikeassa hamstraamassa joulutarvikkeita. Mulla alkaa aina joku ihmeellinen käsityövillitys tähän aikaan vuodesta ja kävinkin Ikeasta hakemassa kivaa kangasta joulun ompelutöitä varten. Olen myös kaivanut matonkuteet ja virkkuukoukutkin taas pitkästä aikaa esille. 
Tänään mulla oli tehtävälistalla vaikka ja mitä kaikkea, mutta eilen illalla päätin, että tänään otan ihan iisisti tämän aamupäivän, kun ilta menee töissä. Totesin, että nyt ei ole pakko, jos ei tahdo ;) Käytiin siis to do -listan rastimisen sijaan Reinon kanssa pitkällä metsälenkillä ja nyt alan ruuanlaittopuuhiin.

Aurinkoa loppuviikkoon!

❤jutta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti