lauantai 3. kesäkuuta 2017

Sunnuntaimasennus

Se iskee yleensä lauantaisin. Tarkalleen ottaen lauantai-iltaisin tai jopa jo iltapäivisin. Se kamala tosiasia hiipii mieleen - viikonloppu ei kestäkään ikuisesti ja seuraavana päivänä on jo sunnuntai. Eikä sunnuntaissa itsessään mitään vikaa ole, lähinnä siellä ahdistaa se alkava työviikko, tuleva maanantai, joka on usealle arkityöläiselle pahin kirosana. 

Vielä muutama vuosi sitten maanantait ja perjantait olivat mun lempipäiviä. Maanantaiaamuisin olin aina niin energinen ja oli niin ällöttävän ihanaa aloittaa uusi työviikko. En tiedä tekikö vuodet tehtävänsä vai mistä nyt kiikastaa, mutta ei ne maanantait nykyään enää lemppareiden joukkoon ylety, mutta ei ne onneksi pahimpia vihollisiakaan ole. Yleensä se vihollinen on keskiviikko(iltapäivä) - silloin viikonloppu tuntuu vielä niin kaukaiselta, mutta samalla tuntuu, että töissäkin olisi aherrettu jo ties miten monta päivää peräkkäin. 
Tämä viikko on kyllä tuntunut älyttömän pitkälle ja varmaan lähinnä siksi, että töissä alkaa olla jo aika lomatunnelmat päällä. Itsekin on vähän henkisesti jo siellä lomalla, mutta fyysisesti tietysti täydessä työn touhussa. Näin mulla on ollut kyllä varmaan jokaisena vuotena juuri ennen lomia. 
Perjantaina sitten lähdin töistä todella väsähtäneenä ja järkyttävissä sipsinhimoissa (joita en kyllä juurikaan koskaan edes himoitse), joten päätin käydä lähikaupassa ostamassa itselleni edes sen pienen pussin sipsejä sekä tietysti kolaa. Jostain syystä kuitenkin pysähdyin lehtihyllylle ja silmiini osui tuo kuvassakin näkyvä kesä-bootcamp lehti, jonka sitten lyhyen harkinnan jälkeen tipautin ostoskoriini. Sillä samalla sekunnilla sitten jo tajusin, että enhän mä nyt voi kiikuttaa kassalle sipsipussia, kolapulloa ja laihduttamiseen liittyvää lehteä (okei, kuka muka ei koskaan mieti, että "mitäköhän toikin myyjä mun ostoksistani ajattelee"). Päätin sitten ovelasti tehdä kaikki muutkin viikonlopun ostokset samalla ja antaa näiden kolmen tuotteen vaan nätisti sulautua niiden joukkoon. Muuten hyvä, mutta viikonlopun ostokset käsitti aikalailla eilisen pitsan ainesosat, eikä suinkaan vaan maitorahkaa ja parsakaalia. Good thinking. No, sain sipsini ja bootcampinkin luin aamulla läpi. Hyvän uuden treeniohjelman kotipihalle siis ainakin sain tästä uunoilusta palkaksi. 

En halunnut antaa sunnuntaimasiksen iskeä tänään vielä kovin aikaisin, vaikka Netflix ja löhöasento tuntuikin houkuttelevan, joten päätin mennä Reinon kanssa pihalle heilumaan kameran kanssa. Hyvä idea siihen saakka, kun vuokraisäntä paineli pihalle ja mä olin maassa maaten pers pystössä koittaen ottaa Reinosta edustavaa kuvaa. Sitten tultiin suosiolla sisälle avaamaan se Netflix. 

Nyt me sitten kaiken tämän touhuamisen jälkeen pyhitetään loppuilta rentoilulle ja koitetaan huomenna taas ottaa ilo irti elämästä. Nautinnollista lauantai-illan jatkoa, ei viitsistä masistella!

❤jutta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti