torstai 22. kesäkuuta 2017

Kesä

Huh. Viikon viimeinen työpäivä takana ja ehdimpä pienet tunnin päiväunetkin jo kiskaista tähän väliin. Nyt juon kahvia ja lataan akkuja lenkille lähtemistä varten. Työkaverin kanssa puhuttiinkin tänään, että miten pitkiltä voikaan lomaa edeltävät työpäivät tuntua. Toinen myöhästyi hieman töistä, mutta kuka siitä jaksaa olla pahoillaan, kun kaikki tietää miten nuo aamuvuorot alkavat jo painaa. Mutta kuusi työpäivää jäljellä, sen tsempin voimalla jaksaa vaikka päällään seisoen!

Suomen kesäkelit jaksaa puhuttaa jokaikinen vuosi ja tänä keväänä ja kesänä oon kyllä tullut niin kurkkua myöten täyteen tätä jatkuvaa valitusta ja ihmettelyä näistä keleistä. Ei sille mitään voi ja eikös siihen kaikki nyt ala olla jo aika tottuneita, että ikinä ei voi säätiedotuksiin luottaa ja yleensä se kesä meille saapuu vasta heinäkuussa - jos silloinkaan. Kannattaa ennemmin ottaa ilo irti niistä lämpimistä päivistä ja kylminä keleinä saa vaikka luvan kanssa juoda kahvia ja lukea kirjoja. Viime lauantaina oli erittäin nätti kesäpäivä ja se me hyödynnettiin käymällä brunssilla ja ihan vaan hengailemalla Vanhassa Raumassa. Tuli myös käytyä mökillä uimassa ja sinne me suunnataan myös juhannusta viettämään. 

Raumalla alkaa tänään Rmj, missä mekin viime kesänä käytiin kuuntelemassa hyvää musiikkia ja viettämässä aikaa ystävien kanssa. Yksi päivä festareilla oli kuitenkin meille liikaa (ei vanhat enää jaksa), joten päätettiin, että tämä juhannus vietetään rauhallisesti. Ollaan keskenään mökillä ja käydään myös piipahtamassa ystävien luona mökkeilemässä. Hyvää ruokaa, saunaa, merinäkymät ja parasta seuraa - ei se keskikesän juhla muuta kaipaa tähän hätään. 

Tällä viikolla käytiin ostamassa meille myös sup -lauta, joten varmaan aika tiiviisti vietetään aikaa vedessä sen kanssa harjoitellessa. Tämä kiva pikku tuulihan tuo vaan mukavaa haastetta ;)
Rentoa ja rempseää juhannusta!

❤jutta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti