tiistai 27. kesäkuuta 2017

Keskikesää

Heräsin eilen siihen ajatukseen, että ihanko totta juhannus on tosiaan keskikesän juhla. Suomessahan me ollaan jo aikalailla totuttu siihen, että se varsinainen kesä on ehkä ennemminkin heinäkuun lopulla ja syksy kolkuttelee vasta ehkä lokakuun puolella. Mutta onhan niitä kesäisiäkin juhannuksia ollut, nytkin oli muutaman päivän ihan mukavat kelit - onneksi! 


Täällä juhannusta vietettiin rauhallisissa merkeissä, niinkuin täällä taisinkin jo lupailla. Mökkeilyä, syömistä ja suppailua. Perjantaiaamu lähti aika kivasti käyntiin aamusuppailulla Reinon kanssa ja seuraavana päivänä kuumottelikin posket ja sääret - melko petollista tuo meren äärellä hengailu. Ensi kerralla täytyy muistaa se aurinkorasva! 




Myös ystäviä tuli treffattua mökkeilyn merkeissä ja ilta pääsikin venymään vähän turhankin pitkäksi, kun pääsin kääriytymään peiton alle omaan sänkyyn vasta kolmen aikaan aamuyöstä. Nykyään kyllä huomaa erittäin hyvin jos tulee valvottua hiukaakaan normaalista enemmän, sillä lauantaina mulla oli mukamas krapula, vaikka en ollut pisaraakaan alkoholia koko juhannuksena ottanut. Se yksi ja ainut saunasiiderikin jäi mökin jääkaappiin. Lauantaina ei ollut enää energiaa eikä fiilistä lähteä edes mökkeilemään, joten kävin vanhempieni luona saunomassa ja suuntasin kotiin hyvissä ajoin nukkumaan. 


Vielä pitäisi reilut pari viikkoa pinnistää töissä ja sitten alkaakin parin viikon ansaittu loma! Ansaittu se on siksi, että en ole yhtään lomia pitänyt sitten viime syksyn yksittäisiä päiviä lukuunottamatta. Aion vain ottaa rauhassa, lukea hyviä kirjoja ja nauttia kesästä!

❤jutta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti