sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Toipumista

Heipparallaa! Täällä toivutaan eilisten Pori Jazzien aiheuttamasta väsymyksestä. Tuli taas parin vuoden tauon jälkeen piipahdettua sielläkin, enkä muista, että se jazzailu olisi ihan näin koville ottanut. Samalla vietettiin rakkaan ystävän syntymäpäiviä, joten meno oli vähintäänkin vauhdikasta. Tulipahan sitten paljuiltua aamuyöhön asti ja yläsänkyyni kömmin joskus vasta aamun puolella. Tapani mukaan olin kuitenkin pystyssä jo aamukahdeksalta ja kotona jo aamukymmenen jälkeen. Siinä vaiheessa hyppäsin kuuman suihkun kautta omaan sänkyyn lataamaan akkuja. 
Mä olen maailman surkein viettämään mitään krapulapäiviä, toki ne nyt muutenkin ovat nykyään melkoisen harvassa. Vaikka kuinka päätän, että tänään otan ihan rennosti, niin kohta löydänkin itseni puuhailemasta jotain, vaikka kuinka väsyttäisi. Tänään oli sitten pakko ohimennen nyppiä pihasta vähän rikkaruohoja, hoitaa kotitöitä ja käytiinpä me Reinon kanssa pienellä metsälenkilläkin. Aurinko nyt on kaikista pahin syyllistäjä, jos se paistaa, niin sisällä makoilu tuntuu erittäin typerältä. Onneksi nyt näyttäisi menevän vähän pilveen, niin saa hyvällä omallatunnolla tapittaa Netflixiä loppuillan ;) Reiskakin on onneksi aika väsynyt, kun hänkin pääsi viikonlopuksi mökkeilemään. 

Nyt mä taidan taikoa itselleni jotain syötävää jääkaapin jämäsisällöstä ja sitten saakin, vihdoin ja viimein, alkaa valmistautua yöunille. Tiistaina lähdetäänkin kesälomareissulle, Suomi road trip odottaa! 
Aurinkoa alkavaan viikkoon!

❤jutta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti