sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Onnen hetkiä

Huhhei, olipas meillä ohjelmarikas viikonloppu! Nyt on ihanaa köllötellä sängyssä, läppäri sylissä, ja katsella viikonlopun kuvasaldoa. Huomenna kutsuu taas työt, mutta se ei nyt tällä hetkellä edes haittaa. Sanoinkin tänään, että ihan kuin viikonloppu olisi kestänyt ihan hirrrveän monta päivää, kun on ollut niin paljon tekemistä. Ja vielä niin paljon kaikkea kivaa tekemistä. 




 Lauantaina tehtiin kunnon suursiivous meillä kotona, jonka jälkeen suuntasin Raumalle moikkaamaan mun vanhempia sekä Pauliinaa. Käväistiin Poroholmassa ja taisin ihan ääneenkin ihmetellä, että kylläpäs Otanlahden ranta onkin vetänyt turisteja puoleensa. Poroholman leirintäaluekin oli aivan täynnä vieriviereen pysäköityjä matkailuautoja. Niin ihanaa, että väki eksyy tänne suuntaan viettämään kesälomapäiviään.

Tänään päätettiin vähän extempore käydä kyselemässä läheiseltä marjatilalta mansikoita ja meitä onnisti, kun tultiin kotiin kuuden kilon mansikkakuorman kanssa. Siinähän vierähtikin aamupäivän kahvihetki mukavasti kun saatiin lähes kaikki kuusi kiloa pakastuspusseihin. Osa piti tietysti jättää jääkaappiin aamupalapuuroa odottelemaan ja aika iso osa taisi myös eksyä perkaamisvaiheessa suoraan suuhun. Ihan älyttömän isoja ja makeita mansikoita, nam.




Iltapäivällä suunnattiin vielä kaveripariskunnan kanssa veneilemään ja nyt ollaankin ihan poikki. Reinolle veneily on aina superjänskää ja kotimatkalla herra meinasikin nukahtaa pystyyn, kun oli ollut niin tapahtumarikasta menoa. Nyt hän sitten kuorsaa tuossa mun jaloissani. 
Mä taidan liittyä Reiskan nukkumiskerhoon, jotta pääsen aamulla taas aikaisin ylös. 
Nightynight

❤jutta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti