torstai 25. toukokuuta 2017

Lucky for you that's what I like

Tämä viikko on ollut niin tavallisesta poikkeava, ettei sitten ihan äkkiseltään tulekaan samanlaista mieleen. Alkuviikko reissattiin Helsingissä ystävän kanssa ja käytiin vähän moikkaamassa Bruno Marsia. Oli kyllä ihan mahtava keikka, ja saatiin ihastella menoa permannolta käsin, missä oli muuten tilaa jammailla! Vähän jäi hampaankoloon, kun ei mun lempparia, eli Lazy songia, tullut lainkaan, mutta onneksi muita tuttuja biisejä kuului sitten senkin edestä. Majoituttiin Glo Hotel Artissa, joka oli kyllä oikein mainio paikka sijaintinsa (ja mahtavan aamupalansa) puolesta.

Kuvamateriaali keikalta ei päätä huimaa, mutta snapchat lauloi sitäkin enemmän koko keikan ajan.

Tiistaina päätettiin lähteä käymään Löylyssä ja tuli ehkä juotua kevään parhaat kahvit siinä meren äärellä. Aurinko paistoi, tunnelma oli leppoisa ja seurakin oli loistavaa, joten mikäs meillä siinä istuskeltaessa. Iltapäivällä mua odottikin pitkä ja epämukava bussimatka takaisin kotiin, joten onneksi saatiin aamupäivästä revittyä ilo irti. On muuten bussimatkustelu jäänyt todella vähiin viime aikoina, kun aiemmin tuli sitä harrastettua melkein joka viikonloppu. Täytyy kyllä myöntää, että en ole pahemmin bussikyytejä kaivannut, vaikka se nykyään melko edullista onkin.


Eilen olikin sitten vuorossa taas työpäivä, kuten huomennakin. Tänään ollaan vietetty taas vapaapäivää, joten ei tässä viikossa ole tosiaankaan ollut mitään järkeä ainakaan rytminsä puolesta. Ensi viikolla olisi taas töistä vapaata maanantaina, joten täyttä työviikkoa ei ole silloinkaan tiedossa. Huhheijaa. Nyt täytyy varmaan koittaa vähän siivota tai olla muuten vain jotenkin tuottava, alkaa ahdistaa tällaiset liiat vapaapäivät ;)

Puspus! 

❤jutta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti